A Titkos Torkos

kóstolok, torkoskodok, okoskodok

Borda mandulakabátban
Egy újabb gasztronómiai csoda az üzemi konyháról

Az üzemi konyha borús egén egy újabb tündöklő reménysugár tűnt fel a pénteken, a rántott hús "mandulakabátban". Igen, a szerencsétlen, agyonklopfolt karajra, mert bár a papíron bordát ír, de mindannyian tudjuk, hogy ez bizony nem az, hanem csak egy végtelenül egyszerű karaj, ruhát adtak, mégpedig mandulából.

Nos, mint az a mellékelt fotón látható, szegény hús rettentően megfázott volna egy kora őszi hűvös reggelen, vagy estén, ha ebből a szerény számú mandulából készült kabátot kellett volna magára öltenie.

A néhány darab mandulaforgácsot nem nehéz egyenként számba venni. Kabátot ebből nehezen lehetne szegény húsra adni.

Még ha az éttermekben imádott kifejezést használva, a mandulás bunda nevet kapta volna...

img_20171013_090657_2.jpg

received_10213381448548003.jpg

received_10213381449148018.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://atitkostorkos.blog.hu/api/trackback/id/tr7612974030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Titkos Torkos

Friss topikok

süti beállítások módosítása