A Titkos Torkos

kóstolok, torkoskodok, okoskodok

Jótékonysági vacsora és születésnapi buli

Ritkán jönnek össze ilyen szépen a dolgok a Titkos Torkos számára. Délután jótékonysági vacsorán voltam: isteni töltött káposzta, tejes pite, palacsinta és sült alma aszalt szilvával és dióval volt a menü szombat este. A szilvapálinka is emlékezetes volt.

Innen gyorsan futottam egy másik buliba, ami születésnapi volt. A grillen mititei, azaz miccset grilleztek a szakértők nagy mennyiségben. Tökéletes volt az állaga, nem száradt ki, omlott a szájban. A fűszerezésébe sem lehet belekötni, a házigazda Aradról, egy ismerős hentestől hordja az anyagot. Erről sajnos nem készült fotó, készült viszont a többféle ünnepi tortákról: volt citromos vajas főzött krémes és gesztenyés is. Finom volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://atitkostorkos.blog.hu/api/trackback/id/tr3513049696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Titkos Torkos

Friss topikok

süti beállítások módosítása