Még egy olyan hatalmas rendezvényen is ritkán lepik meg a vidám vidéki amatőr gasztronómust mint a XXI. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, de idén két vendéglátósnak is sikerült. Ásós Gáza bevállalta a sertésagyvelőt a pontyhalászlébe, Puskás Lászlóék pedig a tenger gyümölcseit. Egyik sem volt rossz döntés a tengernyi halászlé és a tonnányi sült hal mellett.
A bejegyzés trackback címe:
https://atitkostorkos.blog.hu/api/trackback/id/tr8412811936
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.