A Titkos Torkos

kóstolok, torkoskodok, okoskodok

Feketekagyló paradicsomos fokhagymás mártásban

Még egy olyan hatalmas rendezvényen is ritkán lepik meg a vidám vidéki amatőr gasztronómust mint a XXI. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál, de idén két vendéglátósnak is sikerült. Ásós Gáza bevállalta a sertésagyvelőt a pontyhalászlébe, Puskás Lászlóék pedig a tenger gyümölcseit. Egyik sem volt rossz döntés a tengernyi halászlé és a tonnányi sült hal mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://atitkostorkos.blog.hu/api/trackback/id/tr5012811936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A Titkos Torkos

Friss topikok

süti beállítások módosítása